Om Mette Wilken

OM METTE WILKEN

Igennem de sidste 10-15 år, har jeg arbejdet med en bred vifte at nationale og internationale brands som feks Pihl & Søn, LM Byg, IKEA, LOréal, DFDS, FIH Partners, Frømandskorpset og arbejder både on/offline med alt fra Branding og udvikling af færdige koncepter over POS/Merchandising, SoMe (still/video/animeret) samt trykt materiale og PPT præsentationer.


Jeg arbejder professionelt i InDesign, Photoshop, Illustrator, kan begå mig i Aftereffects, har et forholdsvist stort kendskab til Microsoft pakken herunder især Powerpoint samt div. CMS og content systemer.


hvad vil jeg bibringe jeres virksomhed?

Masser af energi, sprudlende kreativitet, og solid erfaring.

Som freelancer, er jeg vant til at arbejde hurtigt og effektivt med stramme deadlines. Det falder mig naturligt at tage ejerskab på opgaver og projekter og forsøger altid at optimere arbejdsgangen uden at slække på kvaliteten. Jeg har i flere af mine tidligere projekter haft ansvar for hele den grafiske afdeling både i ind- og udland. Kommunikerer hjemmevant med både ledelse og produktion og nyder at samarbejde på tværs af organisationer.